Kayapınar Ortaokulu

Vizyon: Saygın bir kurum olarak irfan ve ilim yolunda geleceğe ışık tutan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir. bu misyonu gerçekleştirmek için, Kayapınar İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar: Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. BATMAN NEVRUZ KOŞUSU’nda Kayapınar Ortaokulu öğrencileri büyük başarı gösterdi.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0488 711 3125

WEB - https://kayapinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Batman Gercüş Kayapınar Beldesi

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kayapınar Beldesinde bulunmaktadır.

Adres - Batman Gercüş Kayapınar Beldesi

Ulaşım Öğretmenlerimiz Midyat´tan Öğretmen servisi ile okula ulaşım sağlamaktadır. (30 km)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine:85 km (BATMAN) İlçe Merkezine:30 km (GERCÜŞ)